Tuossa rapussa oveni edessä lojuu jo kolmatta päivää yksinäinen kenkä. En tosiaan tajua logiikkaa, millä joku on sen voinut siihen unohtaa, koska jos jalassa on vain yksi kenkä, luulisi ainakin kävelyn olevan hieman epämukavaa ja tuntuvan hieman epänormaalilta. Itselleni saattaisi herätä ajatus siitä, ettei kaikki ole ihan kohdallaan ja että jotain saattaisi puuttua?

Joka tapauksessa siinä se kenkä on ja on vielä ihan hyvännäköinen kenkä, ettei mikään käsiinhajoava viiden euron Citymarketin alelaarista ostettu.

Ei sillä, että olisin paras arvostelemaan, koska itsekin edustin taas vaihteeksi järjestelmällisyydelläni ja kiireenvälttämiskyvyilläni. Olin kerrankin ajoissa valmiina lähtemään koululle, koska aamupala ei oikein maistunut ja säästin siinä aika hyvän ajan, kun join vain kahvia. Päätin siis avata koneen, kun aikaa kerran oli niin paljon ja laukkukin oli pakattu.

Fiilistelin hieman sellaisia elämää suurempia kappaleita kuten tämä ja tämä ja siinähän se ajankulku unohtui, kun siirryin aina vaan herkullisempiin biisivalintoihin ja juuri, kun pääsin fiilistelemään Hero of Waria (tiedän, aika miehinen valinta, mutta se vetoaakin maskuliiniseen puoleeni...), tajusin, että oli jo kiire.

Tosi kiire.

Juoksin ulos laukku puoliksi auki, takki olalla ja kaulaliina jaloissa pyörien kengännauhoihini kompastellen ja tietenkin ehdin nähdä sen bussin takavalot, kun se kaarsi pois pysäkiltä. Istuin hengästyneenä pysäkin penkille ja koitin saada tavarani johonkin järjestykseen. Samantien tajusin, että koska en ehtinyt käydä vessassa lähtiessäni, oli aika tappava hätä ja sitä paitsi olin jättänyt sormikkaat eteiseen, joten päätin talsia takaisin kotiin - seuraava bussi lähti kuitenkin vasta vartin kuluttua.

Noh, jotenkin aika siinä sitten vierähti niin, että jouduin uudelleen pinkaisemaan juoksuun ja kukaan tuskin hämmästyy, kun kerron, etten ehtinyt siihenkään bussin. Jäin tällä kertaa kuitenkin odottamaan sinne pysäkille, vaikka ilma olikin ihan jäätävä.

Yliopistolle päästyäni tein sitten bravuurini, kun pingoin kipeän lonkkani kanssa puoliksi linkuttaen portaita ylös ja kaaduin. Aika ikävä mustelma nyt sekä polven ylä- että alapuolella ja lisäksi ihan pientä särkyä siitä tärähdyksestä. Täytyy varmaankin ihan tosissaan harkita vakuutusten pistämistä kuntoon....