Menin äsken nelly.com:iin etsimään itselleni talvitakkia, koska kaikki talvitakit, jotka ovat kohtuullisen kokoisia - en onneksi ole vielä kokoa XL - ovat vaatekaupoista tällä hetkellä loppuneet. Hetken takkeja selattuani alkoi epätoivo iskeä, sillä kaikki kivannäköiset maksoivat n. 800€ eikä minulla taida nyt olla sellaiseen oikein varaa.

Lisäksi talvitakit ovat muutenkin ihan tyhmiä: niissä tulee kömpelö olo, ne aina sähköistävät hiukset, niissä näyttää aina tosi tyhmältä ja niitä ei ole varaa hankkia montaa, joten edessä on puoli vuotta pukeutuneena samaan takkiin, mikä on TYLSÄÄ! En siis oikeastaan ole kovin innostunut takkishoppailusta ja ainoa motivaatio, joka ajaa minut tähän epämiellyttävään puuhaan, on tietenkin se, että tässä alkaa pikkuhiljaa vähän reisiä ja aivoja paleltaa.

Yritin siis pitäytyä aiheessa, mutta 7 minuutin tuloksettoman selaamisen jälkeen alistuin painamaan linkkiä "Rantamuoti" ja tulin siihen tulokseen, että minulla on kaksi vaihtoehtoa:

a) mennä talviunille ja herätä vasta huhti-toukokuussa

b) ostaa talviasunto Karibialta ja täyttää matkalaukkuni eri värisillä bikineillä ja viettää niissä koko talvi ja antaa auringon ja lämmön hyväillä kehoa ja mieltä!