Ensimmäisenä lahjana sopii mainita kampaajalahjakortti, joka tulee nyt aivan oikeaan rakoon, koska hiuskriisini alkaa olla aika jokapäiväinen. Juurikasvu on ehkä jo päässyt karkaamaan niihin mittoihin, että on ihan sama, miten päin hiuksia yrittää vääntää, ne näyttävät aina vähän suttaisilta ja likaisilta. Ehdin jo visioida, mitä kaikkea kivaa voisin kampaajalla näille kutreille tehdä ja innostuin ehkä liikaakin ajatuksesta, että vuosi alkaisin uudessa tukassa, sillä äitini oli onnistunut hankkimaan lahjakortin sellaiselle kampaajalle, jolle ilmeisesti koko Riihimäki haluaa nyt heti alkuvuodesta. Soitin nimittäin eilen sinne ja kyselin ensimmäistä vapaata aikaa. Puhelimessa olevalta naiselta kesti hetken vastata ja kuulin, kuinka varauskirjan sivuja käänneltiin yhä uudelleen ja uudelleen ja ilmeni, että ensimmäinen aika, jolloin ehtii näin pitkiin hiuksiin laittaa väriä ja leikellä niitä hieman, löytyy vasta 24.1.. Jouduin siis vielä kuukauden ajan olemaan luova tämän kriisitilanteen kanssa ja olisi ehkä syytä ostaa pari pipoa lisää, koska niille ilmeisestikin on aika paljon käyttöä luvassa!

Kampaajalahjakortin lisäksi minua ilahdutti erityisesti seuraavat paketit:

 

1293656462_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ihanat lämpöiset kotitossut, joiden käytännöllisyyden määrää ei voi edes sanoin kuvailla. En ole ikinä ennen kokenut näin jäisiä lattioita kuin mitä täällä nykyisessä asunnossani on. Niille ei voi edes kuvitella astuvansa paljain jaloin ja olen todennut, että jopa villasukat tuntuvat liian ohuilta, kun kylmyys oikein imeytyy lattiasta kohti kaikkea vähänkin lämmintä, joka siihen koskettaa. Tossujen paksut pohjat ovat nyt jo osoittautuneet aika tehokkaiksi pyrkiessäni pitämään varpaideni verenkiertoa yllä. Onneksi sain näitä tossuja jopa kaksin kappalein, joten mielialan mukaan voi sitten vaihdella näistä värikkäistä ihan valkoisiin ja pörröisiin tohveleihin.

Perinteitä kunnioittaen mummini oli myös neulonut minulle uudet ihanan raikkaan väriset villasukat, joista tulee tavallaan kesä mieleen, mikä on aika hassua, koska puhutaan kuitenkin vaatekappaleesta, jota harvemmin kesäisin tulee käytettyä. Ne ovat sellaiset orassiinmenevät punaiset ja tosi marjaisat! Paketista löytyivät myös uudet lapaset, jotka ovat oikeasti kauneimman väriset lapaset mitä minulla ikinä on ollut ja olen aivan hulluna niihin, vaikka ne eivät olekaan niin lämmintä neulosta kuin muut tumput, joita kaapistani löytyy.

 1293656879_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Gossip Girlin kolmas tuontantokausi ei tullut minulle mitenkään yllätyksenä, mutta siitä tulee olemaan minulle seuraavina viikkoina enemmän iloa kuin mistään muusta lahjasta. Se oli erittäin odotettu ja toivottu paketti ja joudun hieman topuuttelemaan itseäni, etten kahmaise koko tuotantokautta kerralla, koska mitä minä sen jälkeen sitten telkkarittomana ihmisenä katselisin? Ihanan virkistävää muuten, kun olen nyt loppu vuonna katsonut putkeen kaksi ensimmäistä tuotantokautta, jotka olen jo kerran aikaisemmin nähnyt ja nyt tämä kolmas onkin sellainen, joka ei ole vielä suomen televisiosta tullut enkä tiedä yhtään mitä siinä tulee tapahtumaan! Mahtavan jännittävää!

Digitaalisen valokuvakehyksen kimppuun en ole vielä päässyt, mutta se vaikuttaa ihan ylisiistiltä ja valokuvahulluna ihmisenä uskon, että se piristää päiviäni pitkälle tulevaisuuteen. Olen nyt jo täyttänyt huoneeni seinät kaikilla vanhoilla ja rakkailla kuvilla ja mikä sen parempaa kuin valokuvakehys, johon saa laitettua kuvia yhden gigan verran - siinä on valinnanvaraa!

 

1293657170_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Hajuvedet ihastuttavat aina ja tämä tuoksu erityisesti. Ihastuttavin tuoksu, johon olen aikoihin törmännyt. Voi olla, että tätä tulee tuhlailtua aika paljon lähitulevaisuudessa.

Itseni lahjonnasta mainittakoot nyt sen verran, että olin tänään alennusmyynneissä aika ahkera valitsemaan muovikasseille sisältöä ja pankkitilini taisi hieman natista liitoksissaan, kun ojensin sen kerta toisensa perään kassahenkilöille. Uskomatonta, miten paljon saakaan yhdessä päivässä uppoamaan tuotteisiin, jotka eivät edes ole täysihintaisia vaan maksavat vain murto-osan todellisesta hinnasta. En edes ostanut mitään turhaa, koska tarvitsin aivan välttämättä uusia paitoja, alusvaatteita, vyön ja vähän muutakin. Ihana päivä, kun siihen vielä yhdisti ihanan ystävän tapaamisen, jota en ollut nähnyt muutamaan pitkään viikkoon. Täydellisyydestä ei tainnut tänään olla puutetta, ei!