Satuttiin Sallan kanssa kerran Stockmannille sellaisena päivänä, jona Isadoran uudet kivat kevät meikkisävyt olivat juuri ilmestyneet. Molemmat ihastuttiin aika paljon sellaiseen vaalean keltaiseen kynsilakkaan ja ollaan aika useasti sen päivän jälkeenkin eksytty meikkiosastolle sitä ihailemaan.

Eilen sitten Anttilassa kävin kuolaamassa samaiseen uuteen kevät sarjaan kuuluvaa poskipunaa, joka maksaa sellaisen omaisuuden verran, etten vain voi ostaa sitä vaan sen takia, että se vaikuttaa ihanalta. Minulla on ihan tarpeeksi poskipunia hengissä selviämisen kannalta, joten uuden poskipunan ostaminen kuudentoista euron hintaan olisi vain ja ainoastaan hieman itsetuhoista - tai ehkä pankkitilituhoista.

Kaikki Isadoran meikkituotteet ovat kuitenkin tällä hetkellä Anttilassa -30% ja vaikka totesin poskipunan olevan edelleen liian tyyris, otin sen sijaan kynsilakkapullon jo käteeni lähtiessäni etsimään uutta kosteusvoidetta.

Sitten elämäni mullistui ja löysin saman sävyn paaaaaljon edullisemmin Rimmeliltä ja näissä Rimmelin uutuslakoissa oli vielä sellainen mainio lisäominaisuus, että jokaisella sävyllä oli joku oma hedelmäinen tuoksu, joka mainoksen mukaan tulee esille, kun lakka kuivuu. Ihastuksissani hylkäsin kädessäni olevan Isadoran lakkapullon ja ryntäsin kassalle uuden löydökseni kanssa.

Matkustin oikein tyytyväisenä kotiin ja muistin vasta tänä aamuna, miksi en ikinä osta Rimmelin kynsilakkoja, vaikka ne ovat niin edullisia - yksinkertaisesti siitä ilmiselvästä syystä, että ne ovat huonoimpia lakkoja, mitä maa päällään kantaa. Nyt kynteni ovat lakattu ihanalta vaikuttavalla sävyllä ja ne myös tuoksuvat hieman sitruunaisille, mikä on aika hauska ominaisuus loppujen lopuksi. Tuo hauska ominaisuus ei kuitenkaan korvaa sitä, että kynnet ovat raidalliset ja epätasaisen väriset vielä kolmannenkin lakkakerroksen jälkeen ja tulos on mitä epäsiistein. Nyt joudun vain taistelemaan sen tosiasian kanssa, että muutamalla eurolla kalliimmalla olisin saanut todella tasaisesti levittyvän pitkäkestoisen ja laadukkaan kynsilakan enkä voi enää mennä ostamaan sitä, koska sittenhän nämä reilu kolme euroa, mitä tähän tuoksuvaan lakkaan käytin, menisivät ihan kankkulan kaivoon.

Voi tyhmyyden ja idioottimaisuuden sekä muistamattomuuden huippu!