Olen huomenna järjestämässä tuparit, jonne on kutsuttu vain ja ainoastaan yksi ihminen, mikä riittää oikein mainiosti, kun on valinnut vieraansa tarpeeksi hyvin. Tarkoituksena olisi nauttia alkuillasta hieman naposteltavaa ja virvokkeita, minkä jälkeen luonnollisestikin tapahtuisi siirtyminen ulkopuolisten toimijoiden tarjoamille tanssilattioille.

Kuulostaa ehkä paremmalta kuin hyvältä, mutta meillä saattaa tässä olla ihan pienoinen tekninen ongelma, jota voidaan kutsua myös nimellä hermopinne selässä.

Käveleminen on hieman kivuliasta ja niin seisominen, makaaminen kuin istuminenkin tuntuvat epämiellyttäviltä toiminnoilta. Lisäksi jouduin eilen illalla toteamaan, että kenkien ja sukkien pukeminen on lähes mahdoton tehtävä, koska selkä ei anna periksi, jotta voisin kumartua tarpeeksi alas yltääkseni jalkoihini. Kamala tunne.

Olen nyt yrittänyt koko eilisen illan ja tämän aamun rentouttaa ja jumpata selkää, mutta vaikutus näyttää olevan aika minimaalinen. Joudun siis ehkä luopua alkuperäisestä ajatuksesta pukea korkokengät huomenna ja lähteä kaikkia kiputiloja uhaten tanssimaan paljettiballerinoissani - onhan sitä pahemmissakin tuskissa voimisteltukin!