Kisakausi on jälleen kerran lähtenyt käyntiin vastustuksesta huolimatta. Takana on kolmet kisat ja edessä on vielä kolmet. Jotenkin ei pieni ihminen enää jaksaisi, mutta kaipa se on pakko.

Huoneen lattiat ovat täynnä mustia vaatteita: osa harkkoja varten, osa tuomarointia. Samassa kasassa kaikki haisevat ja rikkinäiset Piruetin pökät sekä muka rypistymättömät kauluspaidat ja jakut. Vaatekasojen alla ja välissä sitten seikkaileekin sotkuisia merkintöjä täyteen tehdyt paperit, joiden avulla pitäisi kai vastata noihin miljoonaan sähköpostiin, joissa pyydetään palautetta kisoista - mutta miten antaa palautetta, kun ei ole liian pitkien kisapäivien ansiosta enää minkäänlaista mielikuvaa yhdestäkään tuomaroidusta joukkueesta...

Kisakausi on tuottanut ihan tulostakin jo tähän mennessä. Suosikki palkintonani tietenkin Espoo Cupista voitettu ilmaisupalkinto, joka sisälsi maailman muodikkaimman kimallehilepannan ja IHANAT korvikset (totaaa, mietin vaan, onko kukaan sitten kivikauden käyttänyt tuollaisia valtavia hopeakilluttimia???!):

 

1301916478_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ollaan aika kohtuullisen varmoja, että Korukolmio, joka oli tämän ilmaisupalkinnon lahjoittaja, ei ole keksinyt muuta keinoa päästä näistä kammotuksista eroon kuin antaa ne väkisin pois!! :) Mutta hilpeyttä ne ainakin ovat herättäneet, jos eivät muuta...

Mitalitilikin ollaan jo avattu yhden joukkueeni kanssa! Ja vaikka eihän tätä tehdä mitalien, kunnian, menestyksen ja maineen takia, kyllähän nuo läpyskät ihan hyvän mielen saavat aikaiseksi ja onnelliset ilmeet tyttöjen naamalla, kun niitä helyjä ripustetaan niitten kaulaan, ovat ihan näkemisen arvoisia. Kuka nyt ei haluaisi, että omat tytöt ovat tyytyväisiä ja pärjäisivät?

1301916465_img-d41d8cd98f00b204e9800998e 

 Caribia Cup sija 4.-7.

Espoo Cup sija 1.-3.

Sydän-Suomen aluemestaruuskilpailut sija 1.-3.

Toisten tyttöjen kanssa aloitettiin kisakausi kyllä tänä viikonloppuna jo, mutta koska kilpailimme aluekisoissa, joihin emme oikeasti kuulu, emme olleet mukana mitalitaistossa, vaikka suoritus oli erinomainen (sija 1.-5.). Näiden tyttöjen kanssa lähdetään sitten ensi viikonloppuna metsästämään aluemestaruutta, kunhan vaan kaikki pysyisivät nyt edes vähän terveinä ja yhtinä kappaleina!

1301916490_img-d41d8cd98f00b204e9800998e 

Valmentaja kaipaisi jo lomaa, mutta tytöt ovat vasta pääsemässä vauhtiin. Meillä Hyvinkäällä harrastetaan liikkumisen lisäksi myös askartelua, joten kaikilla valmentajilla ja tytöillä nyt rinnuksissaan kannustuspinssit!