Onpas ollut ihana lööbauspäivä, ei ole tarvinnut tehdä yhtään mitään vaan olen vain voinut lukea kirjaa ja nauttia viikon ensimmäisestä (ja no, viimeisestä) vapaapäivästä. Ja mikäs sen parempaa kuin nauttia tällaisesta päivästä hyväntuulisena ja onnellisena, hullunkurisen työyön jälkeen!

Olisi voinut luulla, että on kamalaa olla töissä sellaisena yönä, kun kaikki muut ovat juhlimassa kesäloman alkua, ylioppilaslakkeja ja ehkä osa ihan vaan elämän ihanuutta, mutta luulo osoittautuikin aikalailla vääräksi. Meillä oli aika hyvä tiimi kasassa ja tarpeeksi hyvä Spotify-soittolista koottuna, ja välillä jopa tuntui siltä, että työntekijöillä oli meneillään paljon paremmat bileet kuin kaikilla humalaisilla asiakkailla yhteensä.

Asiaan kuuluvasti kaikilla kassatyöntekijöillä oli illan asusteena upeat työpaikkaetuussormukset. Hirveän ihanat, mutta aika pienet ja mahtui itselläni ainakin vain nimettömään ja ehkä vähän puristi siinäkin ja kivana lisänä sai sormeni näyttämään entistäkin lyhyemmiltä ja paksummilta....

1307298495_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1307298510_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Jos luulin kuukausi takaperin, että elämäni on outoa, niin en silloin osannut aavistaakaan, miten outoa se tulisi olemaan, kun aloitan työt. Meininki on aivan omaa luokkaansa ja minusta alkaa tuntua, että saatankin kohta jopa sopeutua työntekoon ja minulla saattaa jopa olla useampikin kuin vain muutama kaveri myös täällä Tampereella!

Ps. Eilen oli myös aika rentouttava päivä istua terassilla kämppiksen kanssa ja saatoin jopa vahingossa vähän shoppailla vaatteitakin siinä ohessa. Kesäinen ilma ja aurinko saavat kyllä kieltämättä ajatukset kevenemään, harkintakyvyn katoamaan ja tietenkin ihon ruskettumaan!