Ollaan tässä kämppiksen kanssa viime aikoina oltu aika laiskoja tuon siivoamisen suhteen. Koko asunto on vuorattu tasaisella tahdilla kasvavilla Aamulehti-pinoilla ja oma huoneeni on yhtä isoa vaateläjää enkä enää edes tiedä, ovatko vaatteet puhtaita vai likaisia.

Eilen sitten innostuin hieman siistimään jääkaapin sisältöä ja tiskaamaan ja löysin jotain todella viehättävää: nimittäin kattilallisen ruokaa, joka oli vaan odottanut kärsivällisesti sitä hetkeä, kun jollain tulee oikein kova nälkä. Kieltämättä ruokahalu syttyi välittömästi, kun nostin kantta....

1318497728_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Makaroonia siinä ainakin taitaa olla, vai?

Äsken sitten keräsin kaiken pyykkäysintoni, koska pakkohan tuolta on ainakin osa rievuista saada puhtaaksi ennen kuin ensi viikolla lähden Skotlantiin viikoksi, koska alusvaatteet ovat melkein lopussa ja sukkiakaan ei taida enää olla yhtään paria puhtaana. Koska päivän ainoa vapaa pyykkivuoro alkoi heti välittömästi, kun avasin pyykkituvan varauskirjan, tuli aikamoinen kiire tunkea vaatteita koneeseen. Ei siinä sitten oikein ehtinyt katsella, mitä sinne tunki vaan nyt siellä pyörii kasa sukkia, joiden osan parit lojuvat vielä likaisina huoneeni lattialla ja värien kirjo on kaikkea mustasta punaisen kautta valkoiseen eli luultavasti, kun kiskon vaatteet ulos koneesta, siellä ei ole yhtään alkuperäisen väristä kangaspalasta vaan kaikki on värjäytynyt vaaleanpunaharmaaksi mössöksi.

Luvassa siis parittomien sukkien kausi höystettynä epämääräisen värisillä paidoilla! Siivoaminen on kyllä aivan liian rankkaa ja vaikeaa.

Kaiken tämän traumaattisen puurtamisen jälkeen onkin sitten hyvä lähteä rentoutumaan hyvässä seurassa Hämeenkadun approon ja huomenna veljen kanssa Helsinkiin katsomaan ihanaa Britneytä! (Katselin eilen juuri Britneyn vanhoja videoita ja ai että se nainen on kyllä nuorempana ollut luvattoman kuuma ja epäreilun hyvässä kunnossa; olisipa itsellänikin sellainen kroppa!!!)