Mikä siinä on, kun yrittää pitää karkkilakkoa, karkkia ajattelee jatkuvasti ja sitä tekee mieli syödä paljon useammin kuin ennen lakkoa? Ja kun yrittää säästää rahaa, niin sitä käyttää paljon enemmän kuin aiemmin?

Olen yrittänyt säästää rahaa matkaa varten, mutta ei tästä näköjään tulee mitään, kun kerta toisensa jälkeen sorrun heräteostoksiin, Helsinkiin tai Turkuun matkustamiseen, kampaajaan, ulkona syömiseen, kalliiseen ruokaan, ylimääräisiin hemmoittelutuotteisiin jne. Joskus on mennyt useita päiviäkin rahaa käyttämättä, mutta nyt kun tietoisesti yritän olla käyttämättä, olen aivan holtiton - pidättelemätön suorastaan!

Tänään siis luonnollisestikin suunnistin kampaajan kautta alennusmyynteihin ja villiinnyin niin, etten edes huomannut ostaneeni useammankin vaatteen alennusrekkien ulkopuolelta. Joka kaupasta mukaan lähti jotain ja joka kaupasta ostamani vaatteet olivat suorastaan turhakkeita - ellei One Waysta mukaan lähteneitä kollareita oteta mukaan, niitä tarvitsin oikeasti ja niitä lähdin hakemaankin.

Uudet hiukset ovat ihanat: ei kuolleita latvoja, ei haalistunutta väriä. Niissä on ihanan luonnollisia raitoja ja ne ovat juuri sopivan tummat - juuri sen verran, että väri menee vielä ehkäpä vaaleanruskeasta. Ne ovat myös vielä pitkät, vaikka niistä saksittiinkin noin kymmenen senttiä pois. Ja nyt näitä voi jopa pitää auki ilman, että kantaa niskassaan valtavaa takkukasaa. Ihanaa!