Olin ajatellut, että tänään on pyykkipäivä ja saan kaikki pyykit pois tuolta pyykkikorista, koska niitä ei nyt yhden ihmisen taloudessa oikein kerrykään mitenkään valtavia määriä. Kaksi koneellista olisi siis riittänyt mainiosti ja olin laittanut kaiken toivoni siihen, että pesukone on tänään vapaana, koska ei kerta kaikkiaan ole mahdollista, että kämppikseni pesisi pyykkiä tänäänkin - kahdeksantena päivänä putkeen.

Ilmeisesti se kuitenkin oli mahdollista, sillä ensimmäisen koneellisen pyörittyä, aloin etsimään kuivaustelinettä, joka ei löytynyt normaalista paikastaan eikä myöskään mistään salaisesta piilopaikastakaan. Loppujen lopuksi luovutin ja koputin kämppikseni ovelle kysyäkseni asiasta.

Kämppikseni avasi huoneensa oven ja siinähän se teline kököttikin - täynnä vaatteita! Kämppikseni ilmoitti, että vaatteet olivat vielä valitettavasti kosteita, koska hän oli aamulla pessyt ne. En voi uskoa tätä enkä käsitä, mistä se kaikki nuo likaiset vaatteet oikeasti kaivaa?

Onneksi siis kuitenkin kyseessä on ihan avulias tyyppi ja hän hieman tiivisti omia vaatteitaan, jotta kaikki sukkani ja alusvaatteeni mahtuivat siihen sen vaatteiden rinnalle. Muut pyykit roikkuvatkin ympäri huonettani henkareissa.

En siis saakaan toista koneellista pestyä, koska vapaana ei ole yhtään henkaria eikä senttiäkään tilaa kuivaustelineellä. Mutta mikäs siinä, koska pyykkääminenhän on ystävänikin sanoin niin hauskaa ja mukavaa puuhaa, että sen mielelläänkin jakaa useammalle päivälle (myös kämppikseni näyttää nauttivan tästä puuhasta)!