Eilen oli kyllä vähän kummallinen ilta, mihin saattoi vaikuttaa se, että avattiin ensimmäiset tölkit siinä puoli neljän kieppeillä, mikä tiesi aika pitkää iltaa. Todella pitkää iltaa.

Fuksiaisissa pukeutumisteemana oli satuhahmot ja kaikki olivat pukeutuneet ihan loistavasti - paitsi no... - ja ehdottomaksi ykkössuosikiksi nousi Nuuskamuikkuspuku, johon kuului hattu, jonka hatun omistajan tyttöystävä oli itse tehnyt!

Meidän joukkue oli aika tulessa melkein kaikilla rasteilla ja kerättiin pisteitä niin mielistelyllä kuin loistavilla sadunkirjoitustaidoillamme ja oltiin aika ilmiömäisiä tunnistamaan murrenäytteitä ja niihin liittyviä juomanäytteitä. Kuulemma harvinaista, että siltä rastilta saa täydet pisteet!

Oma suosikkini rasteista oli Alias-rasti, jossa piti selittää laulujen nimiä ja kun aika loppui, pystyi saamaan lisäpisteitä laulamalla keskeneräiseksi selitykseksi jäänyttä laulua. Hulvatonta!

Jatkot sellaisissa saunatiloissa meni oikein mainiosti, vaikka saatettiinkin hieman puhua urveloita juttuja puolitutuille ihmisille, mutta hauskaa oli ja ulvoin välillä naurusta. Sen sijaan puolenyön jälkeiset jatkojen jatkot menivätkin hieman hämäräksi. Olen kävellyt silmät kiinni Tampereen keskustassa muiden suomen kielen opiskelijoiden perässä ja kuitenkin olemme Sallan kanssa loppujen lopuksi päätyneet istumaan Kustaaseen, jossa ei kyllä tainnut olla muita suomen kielen opiskelijoita paikalla? Ei sillä, että olisimmekaan ehkä välttämättä halunneet Tivoliin, jossa on pelottavia pellen kuvia, mutta alkaa jo huolestuttaa, kun en nykyään pääse ikinä tanssimaan asti...

Aamulla sain onneksi nousta rauhassa ja odottaa taas vaihteeksi bussiakin ihan rauhassa 25 minuuttia. Siellä on kuitenkin aika lämmin ja raikas ilma, vaikkei aurinko paistakaan niin ehkei se haittaa. Muutenkin olen aika hyvällä tuulella!