Istun tässä aamukahvilla isäpuoleni kanssa ja tulee ihan mieleen lukioajat, kun istuimme hänen kanssaan tässä pöydässä joka ikinen arkiaamu tähän aikaan ja tappelimme siitä, kumpi saa lukea Hesarin ensin ja siitä pääsenkö kyydillä ja jos pääsen niin minne asti.

Nyt kuitenkaan ei olla menossa kouluun eikä tapella Hesarista vaan ihan leppoisin mielin ollaan keskustelematta väsymyksestä kankeina - hieman on aamuherätysten treenaaminen jäänyt viime aikoina! Nyt on kyse matkalle lähdöstä ja suunnan ottamisesta kohti Iso-Britanniaa ja kaikki merkit viittaavat siihen, että tästä matkasta tulee aika legendaarinen (katastrofi).

Minulla on tällä hetkellä ainoa hoidossa oleva asia lentolippu, jonka tulostin hyvissä ajoin eilen illalla kahdeksan maissa. Passinkin pitäisi olla kunnossa, mutta sen sijaan minulla ei käynyt pienessä mielessäkään hankkia matkavakuutusta (eikä minulla todellakaan ole sitä kotivakuutuksessakaan, koska sellaistakaan ei ole!). Lisäksi on tuota toi pakkaaminen vaiheessa, isäpuoli kärttyinen, pyyhe päässä, Finrexin nenän edessä ja hieman epäselvyyttä rahan vaihdossa, koska siellä ei tosiaan olekaan euroja HAHAHAHAAHH