Kömmin illalla sänkyyn lukemaan kirjaa, tarkoituksenani vielä lähteä hieman ulos tuulettumaan. Ensimmäinen ajatukseni sängyssä oli se, että pitäisi hankkia joku sängyn ja peiton lämmitin. On niin inhottavaa valua lakanoiden väliin, jotka ovat ihan viileät ihoa vasten ja paleltaa. Ajatus ilmeisesti enteili hieman huonoa, koska olo kävi sitä mukavammaksi, mitä enemmän lakanat lämpenivät ja niinhän siinä sitten kävi, että nukahdin aivan ennen aikojaa.

Heräsin tietenkin hirveään vessahätään ja pahaan makuun suussa, kun hampaiden pesukin oli jäänyt yllättävän torkahtamisen takia. Ärsyttävää kyllä, kello oli jo melkein kolme enkä enää voinut lähteä baariin kaverini kanssa, joka oli tekstannutkin minulle tänä aikana. Harmitti.

Vielä enemmän ehkä harmitti se, etten saanutkaan enää unta, vaikka väsytti. En saa vieläkään unta, vaikka väsyttää - väsyttää ihan armottomasti. Yritin lukea kirjaa, pyöriä sängyssä, hakata päätä seinään ja syödä banaanin. Mikään ei auttanut, joten nyt istun sitten tässä koneella ja mietin edelleen sitä peitonlämmittäjää - olisi ihan liian siisti keksintö!

1325121527_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Mitä tehdä, kun käsilläseisontakaan ei nukuta???